دومین جلسه شورای انتشارات در سال 99 برگزار شد.
دومین جلسه شورای انتشارات دانشگاه روز شنبه 21 تیرماه 99 از ساعت 13 الی 14 در محل اتاق شورای معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید.
در این جلسه که با حضور معاونت محترم تحقیقات و فناوری و 7 نفر از اعضای شورای انتشارات دانشگاه تشکیل ، مواردی از جمله بررسی امتیاز و حق الزحمه ترجمه و تالیف 2 عنوان کتاب، درخواست تعیین داور برای 3 عنوان کتاب و مجوز چاپ 2 عنوان کتاب مطرح و به تصویب رسید.
همچنین در این جلسه، موضوع افزایش حق الزحمه داوری و حق التألیف و ترجمه کتب منتشر شده دانشگاه مطرح و پس از استماع نظرات اعضای شورا به تصویب رسید و مقرر شد برای تصویب نهایی به هیئت امناء دانشگاه ارسال شود.
در پایان جلسه، استفاده از امکانات وب سایت store.scinito.com به عنوان ابزاری جهت تولید کتاب های الکترونیکی تعاملی و چندرسانه ای مطرح و مقرر شد در صورت مناسب بودن هزینه های آن مورد استفاده قرار گیرد.
1399/04/25