سمینار مجازی آشنایی با ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت در ایران و جهان با شرکت بیش از 150 نفر برگزار گردید.
به گزارش مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، سمینار مجازی و رایگان آشنایی با ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت در ایران و جهان، یکشنبه 24 اسفند ماه 1399 از ساعت 18 الی 20 با استفاده از سامانه وب کنفرانس Adobe Connect مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، با سخنرانی سرکار خانم دکتر طوبی کاظمی (استاد بیماری های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بیرجند)، جناب آقای دکتر سیدمحمد ریاحی (استادیار اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند) و سرکارخانم مریم سلطانی (کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی و کارشناس واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان رازی بیرجند) برگزار شد.

در سمینار مجازی آشنایی با ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت در ایران و جهان، در مجموع 166 نفر از علاقمندان و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و نیز دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور ثبت نام نمودند که شامل 48 عضو هیأت علمی، 39 کارمند و 79 دانشجو بودند. در زمان برگزاری سمینار، 157 نفر به سامانه وب کنفرانس متصل شدند و برای 108 نفر گواهی صادر شد.

در نظرسنجی سمینار مجازی ثبت بیماری ها، 62 نفر شرکت نمودند که تجزیه و تحلیل نتایج نظرسنجی نشان داد، به طور متوسط، بیش از 79 درصد از شرکت کنندگان، از این سمینار، رضایت کافی داشتند.

1399/12/29