وبینار آشنایی با فرایند انتشار کتاب‌های علمی با حضور بیش از 800 شرکت کننده برگزار شد.
به گزارش مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، سی و یکمین وبینار آموزشی حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، با عنوان آشنایی با فرایند انتشار کتاب‌های علمی در ایران و جهان، سه‌شنبه 18 خردادماه 1400 از ساعت 18 الی 20 با سخنرانی جناب آقای دکتر مرتضی زینعلی، بنیانگذار و مدیر مسئول انتشارات جامعه‌نگر و رئیس هیأت مدیره انجمن ناشران دانشگاهی ایران در سال‌های 97 تا 99، از طریق سامانه وب کنفرانس Adobe Connect مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار گردید.
در وبینار آشنایی با فرایند انتشار کتاب‌های علمی در ایران و جهان، در مجموع 910 نفر شامل 218 عضو هیئت علمی، 285 دانشجو، 336 کارمند و 71 نفر از سایر مشاغل ثبت نام نمودند.
در زمان برگزاری وبینار 872 نفر به سامانه وب کنفرانس مرکز خدمات اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند متصل شدند که برای 620 نفر از شرکت کنندگان این وبینار که حضور مستمر داشتند، گواهی صادر شد.

همچنین، تعداد 379 نفر پس از برگزاری وبینار در نظرسنجی الکترونیکی شرکت کردند که به طور میانگین بیش از 80 درصد از بخش های مختلف وبینار اعلام رضایت داشتند. برای مشاهده نظرات، پیشنهادات و انتقادات شرکت کنندگان وبینار اینجا کلیک کنید.

1400/03/17