کارگاه آشنایی با مکاتبات و اتوماسیون اداری ویژه کتابداران و کارشناسان پژوهشی برگزار شد.

به گزارش رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه، کارگاه آموزشی شغلی آشنایی با مکاتبات اداری و سامانه اتوماسیون اداری با تدریس دکتر بیدختی، مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه سه شنبه 31 خرداد ماه 1401 از ساعت 8  الی 13 به صورت حضوری و غیر حضوری همزمان برای کتابداران، کارکنان کتابخانه های دانشکده ای و بیمارستانی، کارشناسان مجلات، علم سنجی، ترجمان دانش و کارشناسان پژوهشی در سایت آموزش و توانمندسازی پژوهشگران مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه برگزار شد.

فرایندهای سامانه اتوماسیون اداری مانند آشنایی با کارتابل های وارده و ارجاعی، نگهداری شخصی، چگونگی تکمیل و پیگیری فرم مرخصی، مأموریت و درخواست کالا، آشنایی با میز کار، ایجاد پیش نویس نامه، تعیین گیرندگان و رونوشت نامه، نوع و اندازه قلم استاندارد جهت نگارش پیش نویس نامه، آشنایی با انواع نامه ها، گردش مدارک، جستجوی نامه ها، زنجیره مدارک، پیوست، عطف، پیرو، چگونگی پاسخ و ارجاع نامه، درست نویسی و املای صحیح کلمات و جملات در نامه، هامش نویسی، خارج نمودن نامه از کارتابل و ... به صورت کامل شرح داده شد.

1401/04/04